Karierni nasveti
Nina Mihoci Specialist za Marketing
Objavljeno:  02.03.2018

Zakaj po izkušnje na prakso CEO za en mesec?

Premoreš odločnost za sledenje zastavljenim ciljem? Če imaš pravi odnos do dela, imamo zate prave delovne izkušnje!

Če bi rad/a na svoj življenjepis že takoj na začetku kariere dodal/a naziv direktor/ica podjetja, se prijavi na edinstveno enomesečno prakso pod mentorstvom direktorja Adecco Slovenija, Mira Smrekarja. Med prakso se lahko poteguješ za dodatno priložnost postati tudi CEO celotne Adecco Skupine, ob boku globalnega izvršnega direktorja, Alaina Dehaza.

Praksa ti lahko prinese delovne izkušnje, poznavanje poslovnega sveta in inspiracijo za nadaljnje karierne odločitve, pa tudi edinstveno izkušnjo, ki bo izpostavila tvoj življenjepis.

Mnenja in izkušnje izbranih CEO-jev lanskih let si preberi spodaj in se prijavi že danes.

Prijave zbiramo do 16. aprila 2019

Rok Štemberger, CEO za en mesec 2018
Ko začneš tako intenzivno izkušnjo, je to neke vrste pospeševalnik, saj se v kratkem času ogromno naučiš.

 

Gašper Jordan, CEO za en mesec 2017
Ves čas je nad mano bdel moj mentor, direktor Adecca Slovenija, Miro Smrekar, kar je velik privilegij in v čast si štejem, da sem lahko z njim sodeloval cel mesec. Skupaj sva preživela ogromno časa na poti, sestankih in v pisarni, seveda pa ves čas beseda ni tekla le o poslu. Skrbno sem opazoval njegovo vedenje, nastop in vodenje ter spoznal veliko malih skrivnosti, ki pripomorejo k temu, da si uspešen vodja.

Ana Čuk, CEO za en mesec 2016 
V mesecu, ki sem ga preživela kot CEO Adecca v Sloveniji, sem se naučila ogromno stvari, ki jih zgolj iz teorije nikoli ne bi mogla pridobiti. Medse me je vzela ekipa, ki je v Sloveniji ustvarila uspešno poslovno zgodbo in bila pripravljena te izkušnje deliti z mano. Tako sem imela neposreden vpogled v upravljanje podjetja, kot je Adecco, ogromno časa pa sem preživela tudi na terenu s prodajnimi predstavniki podjetja po vsej Sloveniji. Čas, ki sem ga preživela v Adeccu, je bil poln novih izkušenj in na novo osvojenih znanj, vse to pa mi bo nedvomno pomagalo pri nadaljnjem razvoju kariere.

Tim Lep, CEO za en mesec 2016 
Verjamem, da je za mlade v Sloveniji vedno več priložnosti, predvsem na področju povezovanja podjetij s študenti in izobraževalnimi ustanovami. Veliko je tekmovanj v reševanju poslovnih izzivov, kjer podjetja predstavijo izzive, študentje pa lahko s svojo inovativnostjo doprinesejo k novim idejam in posledično rešitvam ali novim izdelkom podjetij. Mladi smo zaradi svoje neobremenjenosti in sposobnosti razmišljanja zunaj okvirov ključni za uspeh podjetij.

Nejc Svete, CEO za en mesec 2015
Nemalokrat mladi pričakujemo, da bo zgolj izobrazba dovolj; da se nam bo z diplomo odprl nov svet. Realnost pa je taka, da nas mnogo pride na trg dela brez kakršnihkoli konkretnih izkušenj. Ravno zato sem se z navdušenjem prijavil na delovno mesto CEO-ja za en mesec, saj je to ena izmed redkih priložnosti, kjer dobiš možnost takoj delati v vodstvenim kadrom na resničnih problemih, s katerimi se soočajo.

Preberi več o izboru CEO za en mesec.

Začni svojo kariero na vrhu! Pokaži svoj talent in postani CEO za en mesec. Prijavi se in pokaži svoj #CEOattitude.