Kaj ponujamo

Kaj ponujamo

Zaposlitev je eden najpomembnejših faktorjev v življenju vsakega od nas. Omogoča nam finančno stabilnost, pridobivanje novih življenjskih izkušenj ter daje občutek zadovoljstva, da počnemo nekaj, kar dobro znamo in koristi ljudem okoli nas. Zato je dobro vedeti, da vam pri iskanju želenega dela lahko pomaga ekipa izkušenih strokovnjakov.

 1. Širok nabor prostih delovnih mest
  Spremljajte spletno stran (kliknite tukaj za delovna mesta), kjer vsak dan objavljamo nova aktualna prosta delovna mesta. Poiščite primerno priložnost za vas in se prijavite na elektronski naslov ali telefonsko številko, navedeno v konkretnem oglasu.
 2. Ponujamo vam vpis v bazo iskalcev zaposlitve podjetja Adecco
  Vpišite se v bazo iskalcev zaposlitve in bodite prvi seznanjeni z najnovejšimi prostimi delovnimi mesti. Vpis v bazo iskalcev zaposlitve je brezplačen. Pokličite v najbližjo poslovalnico Adecca in se dogovorite za razgovor. Na razgovoru boste s svetovalcem pregledali vašo prijavo in se glede na vaše znanje, potrebe, sposobnosti, izkušnje in želje dogovorili za področja iskanja ustrezne zaposlitve.
 3. Obvestimo vas o priložnostih
  Ko imamo na voljo prosto delovno mesto, ki ustreza vaši izobrazbi, izkušnjam in pričakovanjem, vas o tem obvestimo po telefonu, elektronski pošti ali SMS sporočilom.

  • Našli smo prosto delovno mesto, ki ustreza vaši izobrazbi, izkušnjam in nadarjenosti.
  • Delovno mesto vam podrobno predstavimo. Če se za to skupaj dogovorimo, vas napotimo na razgovor k našemu naročniku.
  • Če ste tudi tam uspešni, je zaposlitev vaša!
  • Pomembno: ponujenega delovnega mesta niste dolžni sprejeti, če vam ne ustreza. Pogovorite se s svojim svetovalcem in skupaj bosta poiskala najprimernejšo zaposlitev za vas.
 4. Svetujemo
  Dobro poznavanje situacije na trgu dela nam omogoča, da vam damo pravi nasvet. Na naši spletni strani in osebno v poslovnih enotah vam ponujamo koristne informacije in nasvete s področja zaposlovanja in iskanja zaposlitve.
 5. Povezujemo kandidate in podjetja
  Zaradi poznavanja podjetij in njihovih realnih potreb vam pomagamo pri vzpostavitvi prvega stika z njimi oziroma vam organiziramo razgovor v podjetju.
 6. Ponujamo brezplačno karierno svetovanje za iskalce prve zaposlitve
  Izvedite več o programu.

 

Vse naše storitve so za iskalce zaposlitve BREZPLAČNE!