Študentski servis
Izkušnje, ki te izstrelijo v nebo
Dobrodošel/la na Adeccovi strani za študente! Vsi smo enkrat bili na tvojem mestu. Študenti, na začetku karierne poti. Zato se zavedamo, kako pomembno je, da že tekom študija izkoristiš priložnosti na trgu dela, razviješ svoje kompetence, pridobiš relavantne izkušnje in navsezadnje zaslužiš prvi denar.
V naši bazi študentskih del najdeš zelo raznolike priložnosti. Trudimo se zagotoviti širok izbor delovnih mest, da lahko izbereš tisto, kar ti v danem trenutku najbolj ustreza. Po končanem študiju pa ti pomagamo do prve redne zaposlitve, saj smo povezani z mnogimi uspešnimi podjetji v Sloveniji.
Čas je za akcijo
Če zaključuješ študij in iščeš prvo redno zaposlitev, ti omogočamo brezplačno svetovanje ob iskanju prve zaposlitve. Če se želiš posvetovati z našimi strokovnjaki, smo ti na voljo za pogovor v vseh večjih mestih po Sloveniji.
100% založimo tvoj zaslužek
Vsak teden objavljamo nove priložnosti
Ponujamo ti dela po celi Sloveniji
Omogočamo ti osebno karierno svetovanje
Ob koncu študija ti pomagamo do prve zaposlitve
Izračun stroškov študentov
Ob vpisu zneska v katerokoli polje se izpiše avtomatski izračun.
BRUTO ZNESEK NA NAPOTNICI / OBRAČUNU
Minimalna bruto postavka je 6.17€
IZPLAČILO ŠTUDENTU (NETO ZNESEK)
ZNESEK RAČUNA BREZ DDV
ZNESEK RAČUNA Z DDV
Spoznaj Adecco Študentski Servis
Prvi korak v karieri te lahko popelje daleč. Zato izberi pravo študentsko delo zase. V hotelu, kjer je tudi direktor začel kot portir, imajo veliko zgodb, kako se je študentsko delo spremenilo v odlično kariero. Spoznaj Zalo in Barbaro, prvo izkušeno kadrovsko direktorico in drugo nadobudno študentko, ter njuni zgodbi o prvih začetkih in prvih uspehih.
Delovne izkušnje si lahko začneš nabirati že med študijem, študentski servis Adecco pa ti lahko pri tem pomaga. Vzemi priložnost v svoje roke in začni sodelovati s študentskim servisom, ki ti tudi po koncu študija ponuja širok izbor zaposlitvenih možnosti.
IZKUŠNJE ŠTUDENTOV
Bogata ponudba različnih študentskih del
Najbolj mi je všeč bogata ponudba različnih študentskih del in možnost, da izbrano študentsko delo postane tudi prva redna zaposlitev.
-Tina
Vedno pripravljeni pomagati
Cenim to, da v Adeccovem študentskem servisu vedno vidim nasmejane obraze in pa da so mi ljudje pripravljeni brez težav pomagati, ko imam tisoč in eno vprašanje.
-Mateja
Pomoč pri iskanju prve zaposlitve
Največ mi pomeni to, da se lahko obrnem na nekoga tudi po zaključku študija, ko bom iskal prvo redno zaposlitev. Lažje je iskati prvo službo, ko imaš podporo nekoga, ki te že dalj časa pozna in ti lahko dobro svetuje.
-Uroš