Skupina Adecco – ponovno med petimi najboljšimi delovnimi okolji na svetu

Novice Objavljeno:  19.10.2018

V skladu z raziskavo Great Place to Work® je skupina Adecco že drugo leto zapored uvrščena med pet multinacionalk z najboljšim delovnim okoljem na svetu, kar potrjuje, da smo eno najbolj privlačnih in nagrajenih svetovnih podjetij.

Pri raziskavi je sodelovalo več kot 12 milijonov zaposlenih iz preko 7000 svetovnih podjetij.

Ker je Adecco vodilno svetovno podjetje pri upravljanju storitev na področju zaposlovanja in upravljanja s človeškimi viri, je bistvenega pomena za uspeh to, da ustvarjamo dobra delovna mesta za vsakogar in tako spodbujamo talente naj se nam pridružijo, rastejo in ostanejo z nami.

Zaposleni v skupini Adecco čutimo, da delamo za podjetje, ki ljudem nudi tako zaposlitvene priložnosti, kot tudi mentorstvo, vodenje in pomoč na karieri poti. Poleg tega cenimo vključujoč slog vodenja nadrejenih, saj sodelujemo pri pomembnih odločitvah, ki vplivajo na naše službe in na delovno okolje. Poudarili smo pozitivno energijo med zaposlenimi, ki spodbuja osebni razvoj, vključevanje in raznolikost na delovnem mestu.

Alain Dehaze, glavni izvršni direktor Skupine Adecco, je ob tem dejal: »Za vodilno podjetje v svetu zaposlovanja je ključnega pomena, da Skupina Adecco postavlja zgled ostalim. Za nas je pomembno, kako pritegnemo, ohranjamo in razvijamo naše zaposlene znotraj pozitivnega in navdihujočega delovnega okolja. Veseli smo, da je bilo naše poslanstvo zopet nagrajeno, saj je ustvarjanje najboljšega delovnega mesta ena od glavnih strateških nalog v podjetju. V prvi vrsti je Skupina Adecco namenjena ljudem in temelji na raznoliki, mednarodni ekipi, ki je bogata z najboljšimi talenti.«

Več informacij o samem izboru si lahko preberete na spletni strani Great Place to Work®