Prijavi se na »Experience Work Day« in preživi dan v uspešnem slovenskem podjetju!

Novice Objavljeno:  03.03.2023

Te zanima, kako zares izgleda delo v uspešnem slovenskem podjetju? Kaj pravzaprav počne oseba, ki je zaposlena na določeni funkciji? Če še ne veš točno kaj želiš delati v življenju je EXPERIENCE WORK DAY prava rešitev za tebe!

KAJ JE DOGODEK “EXPERIENCE WORK DAY”?

Adecco 22. marca v sodelovanju s partnerji organizira dogodek Experience Work Day. To je tvoja priložnost, da spoznaš podjetje in funkcijo, ki te najbolj zanima ter preživiš en dan ob boku najboljših! Spoznal/a boš delovanje podjetja in funkcijo na katero se boš prijavil/a. Na voljo imaš podjetja Litostroj Power, Hofer, BeliMed Life Science, Lesnina in Momax. Katere funkcije v teh podjetjih lahko spoznaš pa si preberi spodaj.

Z udeležbo nimaš kaj izgubiti, pridobiš lahko le neprecenljive izkušnje, poznanstva in priložnost, da začneš svojo idealno kariero po idealni poti. Za vsako funkcijo v podjetju so na voljo le 4 prosta mesta, zato ne odlašaj!

Pogumno se prijavi in si 22. marca vzemi prost dan za obisk podjetja. Dodatne informacije dobiš ob prijavi na dogodek.

KAKO SE PRIJAVIŠ?

Število prostih mest je omejeno, zato pohiti s prijavo. Na elektronski naslov nina.mihoci@adecco.si nam sporoči na katero pozicijo (in podjetje) se želiš prijaviti. V kolikor imaš vprašanja, jih zapiši v sporočilu. Po poslani prijavi te bomo obvestili o naslednjih korakih. Veselimo se tvoje prijave!

 

SODELUJOČA PODJETJA

 

LESNINA

FUNKCIJA, KI JO LAHKO SPOZNAŠ: Trainee za vodstveni kader v prodaji

Svetovalci v desetih poslovalnicah po vsej Sloveniji vsak dan zagotavljajo, da prav vsaka stranka najde primeren kos pohištva za svoj dom. Spletna Lesnina pa omogoča varen in hiter nakup kar z domačega kavča.

Te zanima prodaja, oblikovanje ambientov po meri stranke in izzivi v prodaji pohištva in dodatkov za dom? Bi želel prevzeti vodenje prodajne ekipe? Prijavi se in spoznaj delo traineeja za vodstveni kader v prodaji v Lesnini, ki spada med TOP 20 dinamičnih podjetij v Evropi.

 

MOMAX

FUNKCIJA, KI JO LAHKO SPOZNAŠ: Vodstvena pozicija (vodja oddelka, vodja prodaje, vodja poslovne enote)

Mlada in drzna pohištvena znamka ponuja cenovno ugodne, a dobro premišljene in kakovostne stanovanjske rešitve. Slogan »In takoj je videt bolje!« pove vse: mömax je blagovna znamka, ki hitro in enostavno izboljša videz vašega prostora, da nemudoma deluje bolj sveže in  moderno. Redno ponuja nove barvne in slogovne svetove.

Bi si želel priključiti našemu teamu in voditi prodajno ekipo? Mi ti ponudimo priložnost in znanje, da se boš razvijal, napredoval in prevzel vodstveno pozicijo v eni izmed naših poslovalnic.

 

BELIMED Life Science

FUNKCIJA, KI JO LAHKO SPOZNAŠ: Konstrukter – projektant izdelkov

Belimed je slovensko podjetje v švicarski lasti. V Grosuplju že 30 let izdelujejo visokotehnološke pomivalne stroje za uporabo v medicini. Si inženir strojništva? Te zanima konstrukcija mehanskih delov, komponent, vstavkov in strojev v 3D CAD? Prijavi se se zdaj!

 

LITOSTROJ POWER

FUNKCIJA, KI JO LAHKO SPOZNAŠ: Vodja gradbišča ali Inženir raziskovalec (CAE inženir)

Litostroj Power Group kot del podjetja Energo Pro gradi svoj svetovni ugled z dobavo inovativne, dobro zasnovane in zanesljive opreme za hidroelektrarne in druge aplikacije. Zagotavljajo prilagojene rešitve za celoten portfelj izdelkov in storitev, od primarnega hidravličnega načrtovanja in raziskav, testiranja modelov do proizvodnje, montaže in zagona. Prijavi se zdaj!

 

HOFER

FUNKCIJA, KI JO LAHKO SPOZNAŠ: Manager v podjetju Hofer (področje prodaje, logistike in uprave)

Podjetje Hofer je hčerinsko podjetje nemške skupine ALDI SÜD, ki ima že preko 6.000 trgovin z živili na 4 kontinentih oziroma v 11 državah sveta. Posebno pozornost posvečajo trajnostnemu razvoju in se zavedajo odgovornosti do sodelavk in sodelavcev, kupcev, poslovnih partnerjev in seveda do narave. Če te zanima, kako izgleda dan Managerja v podjetju Hofer, se prijavi zdaj!