Prihodnost dela: Zakaj je potrebno vlagati v kader?

Novice Objavljeno:  08.06.2021

Skupaj z nami lahko zgradite »future-proof« organizacijo ali kariero, tako da razvijete prave veščine, ki podpirajo proces vaše tranzicije.

Številne organizacije počasi prehajajo iz gospodarstva znanja v gospodarstvo, ki temelji na veščinah.

Prihodnost dela se spreminja globalno, a le z razumevanjem lokalnih izzivov, lahko pridemo do najboljši rešitev. Oddelek razvoja in usposabljanj na Adeccu, združuje globalne izkušnje z lokalnim pristopom, ki pomagajo pri opolnomočenju posameznika ali organizacije.

V današnjem svetu postaja izkušnja zaposlenega bolj pomembna kot kadarkoli prej. Glavni cilj naših izobraževanj je pomagati posameznikom, da maksimalno izkoristijo svoj potencial in ga učinkovito prenesejo v prakso. Kot vodilni na trgu dela, zagotavljamo kvalitetno, hitro in učinkovito storitev po meri, s sistematičnim pristopom pa nudimo 360-stopinjske rešitve. Naš oddelek razvoja in usposabljanja ponuja učinkovite rešitve na področju razvoja mehkih veščin, tehničnih veščin, prodaje, inovativnosti in skladnosti.

Spoznajte Nastasijo Alt, Talent Development and Training Managerko (Vodjo usposabljanj in razvoja talentov) v največji kadrovski agenciji v Sloveniji in svetu, specializirano za kadrovsko svetovanje organizacijam in podporo posameznikom pri njihovi karierni tranziciji.

Je specialistka za izvajanje razvojnih programov vodij, ocenjevalnih in razvojnih centrov ter Change Managementa. Skupaj s svojo ekipo internih in zunanjih trenerjev je odgovorna za implementacijo strateških in operativnih rešitev za razvoj posameznikov in organizacij.

Razvijajte svoje veščine skupaj z nami in izkoristite spremembe v svoj prid.

Skupaj z nami ustvarjajte boljšo prihodnost dela. Zaupajte nam svoje izzive. 

 

Kontakt:

Nastasija Alt

Vodja usposabljanj in razvoja talentov

nastasija.alt@adecco.si

051 376 030