Odpiramo prijave na prakso za mlade – CEO za en mesec 2023

Novice Objavljeno:  01.02.2023

Pozor vsi študenti in mladi strokovnjaki!

Ste pripravljeni svoje vodstvene sposobnosti dvigniti na višjo raven? Prijavite se na direktorsko prakso CEO za en mesec in se učite od izkušenih mentorjev ter pridobite dragocen vpogled v poslovni svet.

Leto je naokoli in v Adeccu ponovno odpiramo prijave na direktorsko prakso CEO za en mesec. Gre za edinstveno in vznemirljivo priložnost za vse študente in mlade strokovnjake, ki želijo spoznati multikulturno delovno okolje in pridobiti nepozabne izkušnje ter znanja.

Program CEO za en mesec je izkušnja, ki spreminja življenje, saj ima izbrani kandidat priložnost en mesec voditi pravo podjetje, se učiti od izkušenih mentorjev ter pridobiti dragocen vpogled v poslovni svet. Poleg vsega tega prejme še pravo direktorsko plačo! K prijavi vabimo motivirane in ambiciozne posameznike, ki se želijo učiti in rasti kot vodje ter imajo dobro znanje angleščine, pozitivno naravnanost in strast do učenja.

Letos program poteka v Sloveniji, na Madžarskem in v Srbiji, kar vam daje priložnost, da razširite svoja obzorja v multikulturnem delovnem okolju. Ne zamudite te edinstvene priložnosti – Kliknite za prijavo!

Rok za prijavo je 13. april.