Doživi čisto pravi »Experience Work Day« v uspešnem slovenskem podjetju!

Novice Objavljeno:  16.11.2022

Te zanima, kako zares izgleda delo v uspešnem slovenskem podjetju? Kaj pravzaprav počne oseba, ki je zaposlena na določeni funkciji? Če še ne veš točno kaj želiš delati v življenju je EXPERIENCE WORK DAY prava rešitev za tebe!

O ČEM GOVORIMO?

Adecco 22. novembra v sodelovanju s partnerji organizira dogodek Experience Work Day. To je tvoja priložnost, da spoznaš podjetje in funkcijo, ki te najbolj zanima ter preživiš en dan ob boku najboljših! Spoznal/a boš delovanje podjetja in funkcijo na katero se boš prijavil/a. Na voljo imaš podjetja Gornje, Crif in ebm-papst. Katere funkcije v teh podjetjih lahko spoznaš pa si preberi spodaj.

Z udeležbo nimaš kaj izgubiti, pridobiš lahko le neprecenljive izkušnje, poznanstva in priložnost, da začneš svojo idealno kariero po idealni poti. Za vsako funkcijo v podjetju so na voljo le 3 prosta mesta, zato ne odlašaj!

Pogumno se prijavi in si 22. novembra vzemi prost dan za obisk podjetja. Za prevoz na lokacijo podjetja poskrbimo mi. Dodatne informacije dobiš ob prijavi na dogodek.

KAKO SE PRIJAVIŠ?

Število prostih mest je omejeno, zato pohiti s prijavo. Na elektronski naslov nina.mihoci@adecco.si nam sporoči na katero pozicijo oziroma podjetje se želiš prijaviti. V kolikor imaš vprašanja jih zapiši v sporočilu. Po poslani prijavi te bomo obvestili o naslednjih korakih. Veselimo se tvoje prijave!

 

SODELUJOČA PODJETJA

 

 

GORENJE

FUNKCIJA, KI JO LAHKO SPOZNAŠ: HR vodja projektov

Hisense Europe je eden vodilnih evropskih proizvajalcev aparatov za dom. Njihovo inovativno znanje in dolgoletne izkušnje prelivajo v celovito paleto sodobnih, tehnološko odličnih in vrhunsko oblikovanih izdelkov in storitev za dom, ki nnjihovim uporabnikom v 90 državah sveta prinašajo preprostost uporabe in jim olajšujejo življenje. Njihova vizija je postati najboljši na svetu v inovacijah, ki temeljijo na dizajnu. Če te zanima, kako izgleda dan HR vodje projektov v mednarodni korporaciji z več kot 70-letno tradicijo, ki si je v svoji panogi ustvarila status izzivalca in uvajalca trendov, se prijavi zdaj!

 

 

CRIF

FUNKCIJA, KI JO LAHKO SPOZNAŠ: Service Manager

CRIF je globalno podjetje, specializirano za razvoj in upravljanje storitev bonitetnih uradov, poslovnih informacijskih sistemov in kreditnih rešitev. Nastalo je leta 1988 v Italiji in se hitro razširilo na preko 10.000 inštitucij v 50 državah. S poslovanjem na štirih kontinentih (v Evropi, Amreiki, Afriki in Aziji) ter delovanjem na nešteto različnih področjih, CRIF skupina ponuja svojim zaposlenim razvoj talentov in pa vse priložnosti za razvoj, ki bi si jih lahko zaželeli. Prijavi se zdaj!

 

EBM-PAPST

FUNKCIJA, KI JO LAHKO SPOZNAŠ: Mehatronik v proizvodnji

Skupina ebm-papst je vodilni svetovni proizvajalec ventilatorjev in motorjev. Z več kot 20.000 izdelki v svoji ponudbi ponujajo najboljšo energetsko učinkovito in pametno rešitev za skoraj vse naloge prezračevanja ali pogonske tehnologije. Njihove izdelke boste našli povsod, kjer je potrebna posebej učinkovita in pametna rešitev za premikanje zraka ali kjer zanesljivo in natančno delujejo izjemno majhni pogoni. Te zanima razvijanje boljše prihodnosti? Prijavi se se zdaj!