Adecco H.R. | Iščete prosto delovno mesto?

Storitve

Adecco treningi

V današnjem svetu postaja izkušnja zaposlenega bolj pomembna kot kadarkoli prej. V središče je potrebno postaviti ljudi, saj so edina konkurenčna prednost, ki je ostala podjetja ne morejo preslikati.

Glavni cilj naših izobraževanj je pomagati posameznikom, da maksimalno izkoristijo svoj potencial in ga učinkovito prenesejo v prakso. Oblikovali smo mrežo najboljših izvajalcev, ki obravnavajo izzive, oblikujejo strategijo učenja in spodbujajo k raziskovanju lastnih potencialov.

Razumevanje specifik različnih oddelkov in služb znotraj vašega podjetja nam omogoča, da povežemo učenje s konkretnimi poslovnimi cilji in tako ustvarimo dodano vrednost za vašo organizacijo.

Znanje je potrebno stalno nadgrajevati

Učenje in pridobivanje novih veščin se ne zaključi ob koncu rednega ali izrednega izobraževanja. Ker tehnološki napredek prinaša hitro zastarelost znanja, je potrebno spremembe in napredek v okolju zaznati pravočasno in se na njih odzvati.

V hitro spreminjajočem se svetu je potreba po ljudeh z izpopolnjenimi in relavantnimi veščinami vsak dan večja, dostop do tovrstnih talentov vedno manjši, rast podjetja pa zato otežena. Investicija v interno izobraževanje vam lahko pomaga pri reševanju tovrstnih problemov. 

Megatrendi kot so digitalizacija, avtomatizacija in trajnostni razvoj, so že prisotni na trgu in so del našega poslovnega okolja. Da bi vaše podjetje ostalo konkurenčno v tovrstnih razmerah, je potrebno investirati v razvoj veščin in s tem ohraniti podjetje ter zaposlene konkurenčne, v koraku s časom in razvojem.

Zakaj smo pravi partner za vaše podjetje?

VODILNI NA TRGU DELA

Kot vodilno globalno in lokalno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri, vam s prisotnostjo poslovnih enot po celotni Sloveniji, s svojo mrežo izkušenih svetovalcev in trenerjev zagotovimo kvalitetno, hitro in učinkovito storitev.

PONUJAMO STORITEV PO MERI

Namesto v naprej začrtanega, neprilagodljivega poteka treningov in izobraževanj, ponudbo popolno prilagodimo vašim željam in potrebam.

NUDIMO VAM 360° PODPORO

S sistematičnim pristopom nudimo rešitve za vse razrede vaših zaposlenih, od nižje kvalificiranih profilov do menedžmenta, saj predstavljajo neločljivi del vaše organizacije.

Področja treningov in izobraževanj

MEHKE VEŠČINE

TEHNIČNE VEŠČINE

PRODAJA

INOVATIVNOST

SKLADNOST

S programom Adecco Training spodbujamo nenehen razvoj kadra, kar je v današnjem svetu ključnega pomena, da zaposleni in podjetja na trgu ostanejo konkurenčni. Nudimo vam globalno znanje z lokalnim pristopom, ki bo vašim zaposlenim pomagal pri razvoju, izobraževanju in izpopolnjevanju. 

Razvoj tehnologije, dela in posledično zahtevnosti delovnih mest, v današnjem svetu predstavljajo vedno večji izziv za naše strokovno znanje, za katerega je vedno bolj pomembno nenehno izpopolnjevanje, izobraževanje in učenje relevantnih veščin, potrebnih za uspešno ter učinkovito opravljanje dela. 

Kontakt:

luka.medved@adecco.si

nastasija.alt@adecco.si

Storitve