Pravilnik o piškotkih

Varnost in zasebnost

Pravilnik o piškotkih

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH SPLETNE STRANI www.adecco.si

V podjetju Adecco H.R., kadrovsko svetovanje, d.o.o., Ameriška 8, 1000 Ljubljana, ID za DDV: SI54401747, matična številka: 1519140000 in Adecco Zaposlovanje d.o.o., Ameriška 8, 1000 Ljubljana, ID za DDV: SI25129279, matična številka: 6131875000 (“Adecco”, ali “mi”) se zavezujemo, da vam bomo v času obiska spletne strani www.adecco.si (“naša spletna stran”) zagotavljali najboljšo spletno izkušnjo. Da bi to dosegli, uporabljamo naše lastne piškotke in standardne piškotke tretjih strank za pridobivanje podatkov o vašem vedenju na spletu, ko se nahajate na naši spletni strani, prav tako pa sledimo tudi vašemu številu obiskov naše spletne strani. Podatki, ki jih zbiramo so anonimni in vas ne identificirajo kot posameznike, razen v kolikor nam zagotovite vaše podatke z izpolnitvijo obrazca oziroma preko drugih možnosti na naši spletni strani. Kjer podjetje Adecco zbira osebne podatke je takšno zbiranje urejeno z našo Politiko o zasebnosti pri uporabi spletne strani Adecco, ki je na voljo, na naslednji povezavi

S klikom na naslov točke na kazalu se lahko tako prestavite na del, ki vas zanima.

Kazalo:

Čemu sledimo
Upravljanje s piškotki
Piškotki tretjih strank
Piškotki, ki se uporabljajo na www.adecco.si
Način spremembe pravilnika
Kontakt

Čemu sledimo

Na naših spletnih straneh ne uporabljamo nobenih vsiljivih piškotkov s katerimi bi zbirali vaše osebne podatke. Za sledenje vašemu vedenju na spletu in pridobivanje statističnih podatkov na skupni ravni uporabljamo standardne piškotke tretjih strank, kot so Google Analytics, na naslednji način:

  • Sledimo številu obiskov naše spletne strani, od kod prihaja vsak posamezen obiskovalec (tj. spletna stran, ki ste jo obiskali pred obiskom naše spletne strani) in katera je naslednja spletna stran, ki jo vsak posamezni obiskovalec obišče za našo spletno stranjo (tj. spletna stran, ki jo obiščete, ko zapustite našo spletno stran).
  • Piškotek se na vaši napravi shrani za obdobje ki je določeno v razdelku »piškotki, ki se uporabljajo na strani www.adecco.si« spodaj, kar je povezano z vašim naslovom IP. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih vaš brskalnik shrani na vašo napravo. To nam omogoča slediti, ali se kdaj vrnete na našo spletno stran. 

Upravljanje s piškotki

Če niste prilagodili nastavitev brskalnika, da bo piškotke zavrnil, bodo naši sistemi piškotke izdali vsakič, ko dostopate do spletnega mesta. V središču za nastavitve piškotkov, do katerega lahko dostopate prek te povezave: , lahko upravljate svoje nastavitve, če želite shranjevanje dovoliti ali zavrniti piškotke glede na vrsto. Upoštevajte, da če onemogočite določene kategorije piškotkov, morda ne boste mogli dostopati do določenih delov spletnega mesta ali uporabljati določenih funkcij.

Piškotki tretjih strank

Med navigacijo po naši spletni strani lahko opazite tudi vsebine tretjih strank. Lahko vam ponudimo možnost nadaljnjega sodelovanja z nami in deljenja podatkov z drugimi preko družbenih omrežij, kot so Facebook, Linkedln in Twitter. Ta vsebina se dodaja zato, da vas lahko obveščamo o najnovejših skrbno izbranih informacijah, ki bi bile lahko za vas pomembne ali ki bi vas zanimale, kar pa lahko privede do tega, da ti tretji ponudniki na vaši napravi shranijo dodatne piškotke nad katerimi nimamo nikakršnega nadzora. Zaradi tega vam priporočamo, da preverite spletne strani vseh takšnih tretjih strank in njihove Pravilnike o zasebnosti in si pridobite dodatne informacije o njihovih piškotkih in upravljanju z njimi.

Piškotki, ki se uporabljajo na www.adecco.si

Prosimo, kliknite to povezavo, ki vas bo vodila do teh informacij.

Kako se spreminja Pravilnik

Pogoji tega Pravilnika se lahko občasno spreminjajo. Vse bistvene spremembe tega Pravilnika bomo objavili z ustreznimi obvestili na tej spletni strani oziroma bomo z vami navezali stik preko drugih komunikacijskih kanalov.

Kontakt
Vprašanja, komentarji in zahtevki v zvezi s tem Pravilnikom so vedno dobrodošli in jih je treba poslati na naslov varstvo.podatkov@adecco.si   

Zadnje spremembe: 05.06.2020, Verzija 3