Sponzorstva

O nas

Sponzorstva

Adecco s sponzorstvi in partnerstvi vključuje zunanje sodelavce, kliente in iskalce zaposlitve. Na ta način predstavljamo svojo blagovno znamko in svoja prizadevanja.

Preberite o:
Splošno o sponzorstvu
Adecco in Košarkarska zveza Slovenije
Uradni HR-partner Evropskega prvenstva 2013

Pokal Adecco

Splošno o sponzorstvu

Adecco s sponzorstvi in partnerstvi vključuje zunanje sodelavce, kliente in iskalce zaposlitve. Na ta način predstavljamo svojo blagovno znamko in svoja prizadevanja.

Sponzorstva in partnerstva imajo ključno vlogo pri našem delu, s katerim posameznikom in organizacijam omogočamo uspešnejše in bolj učinkovito delo. Strateško partnerstvo je v osrčju našega posla in ključ pri izboljševanju našega položaja na področju zaposlovanja in širše družbe.

Ključni namen naše politike sponzorstva in partnerstev je podpora posameznikom in organizacijam pri aktivnostih, povezanih z našim strokovnim področjem. Naše partnerske iniciative so del našega poslanstva pomagati posameznikom in organizacijam doseči napredek pri delu in v svojem življenju po načelu “better work, better life”.

Uradni HR-partner Evropskega prvenstva 2013

Agencija za zaposlovanje Adecco je bila sponzor dobavitelj EuroBasketa 2013 in ekskluzivni partner za iskanje zaposlenih za organizacijo Evropskega košarkarskega prvenstva, ki ga je Slovenija gostila leta 2013. Uspešno smo zaključili iskanje in selekcijo za najbolj izpostavljeno mesto prvenstva, in sicer za direktorja Evropskega prvenstva 2013.

Pokal Adecco

Od leta 2009 pripravljalne tekme slovenske moške reprezentance potekajo v okviru Pokala Adecco.
2012
Od 3. do 5. avgusta so Stožice gostile četrti Adecco pokal, na katerem so se pomerile reprezentance Slovenije, Hrvaške, Srbije in Bosne in Hercegovine.

2011
20 let po razpadu skupne države so se na Pokalu Adecco EX YU prvič med seboj pomerile vse naslednice legendarne jugoslovanske reprezentance. Tekmovanje je potekalo od 6. do 9. avgusta v športni dvorani Stožice. Tudi tokrat je Pokal Adecco sodil v sklop pripravljalnih tekem slovenske reprezentance za Evropsko košarkarsko prvenstvo.

2010
Slovenska košarkarska ekipa se je pomerila z Novo Zelandijo, Rusijo in Srbijo. Pokal Adecco je ena redkih priložnosti, ko slovenska reprezentanca igra na domačih tleh. Slovenski navijači so lahko v Mariboru v živo spremljali najboljše slovenske igralce v spopadu s kakovostnimi ekipami iz vse Evrope. Vzporedno je potekal Street challenge v ulični košarki. Pomerilo se je 22 ekip, in sicer 12 aktivnih in 10 VIP; te so sestavljali predstavniki gospodarstva.

2009
Prvi Pokal Adecco je potekal od 28. do 30. avgusta 2009 v Mariboru. Na turnirju moških članskih reprezentanc so se zvrstile pripravljalne tekme Slovenija : Bolgarija, Grčija : Bolgarija in Slovenija : Grčija. Drugi dan pokala je na zunanjih igriščih ŽŠD Maribor potekal celodnevni turnir v ulični košarki.