Webinar: Prihodnost talentov v avtomobilski industriji

Novice Objavljeno:  03.02.2023

Pridružite se diskusiji

Webinar bo obravnaval vpliv revolucije vozil z alternativnimi pogoni na talente in strateške rešitve na področju delovne sile. Glede na našo raziskavo, izvedeno leta 2022, 51% delavcev v tem sektorju skrbi, da bo prehod na zeleno gospodarstvo vplival na njihovo delo v prihodnosti, v primerjavi s 36% na svetovni ravni. Verjetno ni drugega sektorja, ki bi doživljal hitrejše spremembe kot avtomobilski. Podjetja morajo premišljeno pristopiti k strategiji talentov, če želijo ostati konkurenčna v zelo motečem okolju.

Na tej okrogli mizi bomo predstavili spoznanja iz naše nove raziskave “In the fast lane: how alternative fuel vehicles are driving a talent revolution,” ter se pogovarjali o idejah in rešitvah za reševanje sedanjih in prihodnjih izzivov v panogi.

Senior Vice President Adecca in globalni vodja panoge za mobilnost Faris Bećirović bo z drugimi vodilnimi v panogi razpravljal o najnovejših trendih in njihovem vplivu na strategijo talentov v avtomobilski industriji. Webinar je namenjen vodilnim kadrom in vodilnim odločevalcem v avtomobilskem sektorju, na njem pa bodo razpravljali o ključnih izzivih in rešitvah za zagotavljanje prihodnje delovne sile v tem sektorju.

Program

16:15 – ZAČETEK

Strokovna razprava o

  • Revoluciji vozil na alternativni pogon in njenem vplivu na strategijo talentov
  • Vlaganju v znanja in spretnosti za prihodnost
  • Kaj si delavci želijo in kako izpolniti njihova pričakovanja
  • Kako prilagoditi strategije zaposlovanja
  • Posebnih rešitvah za izboljšanje vrednosti za zaposlene v podjetju
  • Sodelovanju s partnerji pri oblikovanju uspešnih rešitev na področju zaposlovanja, ohranjanja in prehajanja

17:00 – KONEC

Vljudno vas vabimo, da se prijavite do 22. februarja. Prenos bo online.

Moderator in sogovorci