Vodenje Adecca za regijo Adriatik in Madžarsko prevzema Jelena Žikić

Novice Objavljeno:  13.01.2021

S 1. januarjem 2021 je vodenje Adecca za regijo Adriatik in Madžarsko prevzela Jelena Žikić, dosedanja direktorica HR za Adecco Adriatik.

Jelena Žikić, po rodu Srbkinja in nekdanja direktorica kadrovskega oddelka za Adecco Adriatik, bo odslej vodila poslovanje podjetja znotraj regije. Prvič v zgodovina Adecca, je bila za glavno direktorico regije na EEMENA območju, imenovana ženska.

S svojimi bogatimi in dolgoletnimi izkušnjami na področju FMCG, bančništva, telekomunikacij, varnosti in kadrovskih rešitev, bo s svežim pristopom in usmerjenostjo v uresničevanje strategije, podjetje popeljala v novo obdobje.

Gospa Žikić nam je ob prevzemu funkcije zaupala:

„Ponosna in zadovoljna sem, da se lahko v tako zanimivem in pestrem obdobju, tako za Adecco kot za svet dela, spoprimem z izzivi vodenja regije Adriatik in Madžarske.  Adecco je podjetje z močnimi temeljnimi vrednotami, nadarjenimi strokovnjaki in zdravo organizacijsko kulturo. V preteklosti sem imela možnost delati v panogah, ki so doživele marsikatero spremembo, prav tako, kot jih v tem trenutku občutimo v kadrovski panogi. Prišel je čas za velike spremembe in v zadovoljstvo mi je, da sem lahko del njih. Vodenje bom nadaljevala z izvajanjem zastavljene strategije.”