Edinstvena priložnost za vodje prihodnosti

Novice Objavljeno:  12.09.2018

Program CEO za en mesec je edinstvena priložnost za mlade, ki si želijo uspešne kariere že na samem začeku. Med vsemi CEO kandidati, ki so bili izbrani globalno, so v Švici izbrali 10 finalistov, ki bodo odpotovali v London na “bootcamp” izziv in v boj za naziv globalni Ceo za en mesec.

Program CEO za en mesec
V začetku leta se je na prakso #CEO1Mesec v Sloveniji prijavilo več kot 700 kandidatov, medtem ko je bilo na globalnem trgu skupno več kot 200,000 prijav. Potem, ko je vsaka država na ocenjevalni center poklicala najboljše kandidate in izbrala najboljšega, je imelo 47 mladih priložnost delati ob boku direktorjev Adecca za obdobje enega meseca. V tem času so dobili edinstven vpogled v poslovanje mednarodnega podjetja, poleg tega pa so se morali soočiti z mnogimi izzivi in preizkušnjami. Slovenski izbrani kandidat za prakso #CEO1Mesec je postal Rok Štemberger. Na povezavi si lahko preberete kaj vse je počel v Adeccu in kaj mu je izkušnja prinesla.

Globalni CEO za en mesec

Med 47 izbranci prakse #CEO1Mesec so v Švici izbrali 10 finalistov, ki bodo odpotovali v London na “Bootcamp” izziv in v boj za naziv Globalni CEO za en mesec. Bootcamp, ki bo potekal 3 dni v evropski prestolnici, je bil ustvarjen za testiranje kandidatovih individualnih in skupinskih sposobnosti (vodenje, kreativnost, inovativnost). Samo enemu izmed njih bo uspelo prepričati ekipo strokovnjakov in zasesti mesto globalnega direktorja za en mesec. Čaka ga/jo intenziven mesec ob boku glavnega direktorja Adecco skupine, Alaina Dehaze, s katerim se bo udeležil pomembnih dogodkov, prisostvoval na sestankih z direktorji in prispeval sveže ideje za boljšo prihodnost dela. Slovenski kandidat prakse, Rok Štemberger, se na žalost ni uvrstil med izbrano deseterico, a kljub temu je v mesecu prakse, ki ga je preživel na upravi Adecca v Sloveniji, dobil nova znanja in veščine, ki mu bodo pomagala na nadaljni karierni poti.

Več o Rokovi izkušnji si preberite v njegovih blog zapisih na povezavi.