Prijavi se na direktorsko prakso CEO za 1 mesec, ki bo oblikovala tvojo prihodnost!

Novice Objavljeno:  16.12.2019

Program CEO za 1 mesec je globalen projekt Adecco skupine, ki mladim ponuja izjemno priložnost za razvoj vodstvenih sposobnosti v poslovnem svetu.

Izbrani kandidat prakse bo imel priložnost dobiti vpogled v delovanja globalnega podjetja ter pridobiti izkušnje in kompetence, s katerimi bo lahko pogumno zakorakal na pot do uspešne kariere.

Že sedmo leto zapored vabimo mlade, ki si želijo ustvariti uspešno kariero in pridobiti mednarodne izkušnje že v študijskih letih. Izbrani kandidat bo ob vključitvi v program CEO za 1 mesec začel svojo enomesečno plačano prakso ob boku direktorja Adecco Adriatik, Mira Smrekarja. Po končani praksi v Sloveniji pa se bo lahko potegoval še za dodatni mesec plačane prakse pod mentorstvom globalnega izvršnega direktorja Adecco Skupine, Alaina Dehaze.

Mladim želimo pomagati pri prehodu iz študentskih klopi v poslovni svet, praksa pa izbranemu kandidatu odpre vrata v svet dejanskih delovnih izzivov, kjer se lahko uči od izkušenih. K prijavi vabimo ambiciozne, podjetne in timsko naravnane posameznike, ki želijo spoznati proces načrtovanja dela, poslovno komunikacijo in veščine poslovnih pogajanj.

Izbrani kandidat bo delo opravljal med junijem in julijem 2020.

Prijave bodo odprte vse do 19. marca na povezavi: www.ceoforonemonth.com.