Praznujemo 20 let Adecco Adriatik

Novice Objavljeno:  30.12.2019

V letu 2019 smo se trudili, da bi misijo podjetja Adecco – make the future work for everyone – dobro uresničevali. Globalno smo z zaposlovanjem podprli več milijon posameznikov, med tem več tisoč v Adriatik regiji. V tem času smo skrbeli tudi za naše kliente in jih podpirali na poti do boljšega jutri.

Ko zremo v leto 2020, se zares zavemo, kako pomembna pot je za nami, saj v prihajajočem letu praznujemo 20. obletnico obstoja Adecca. 20 let partnerstev s podjetji in posamezniki ter številčnimi pozitivnimi spremembami na področju upravljanja s človeškimi viri tako v Sloveniji, kot tudi v Srbiji in na Hrvaškem.

“Ko gledam nazaj v leto 2019 in zadnje desetletje našega poslovanja lahko rečem samo, da Adecco dela pomembne spremembe v življenju ljudi. Naši sodelavci vsakodnevno skrbijo za te spremembe. Od samega začetka sem bil del Adecco zgodbe in ponosen sem na razlike, ki smo jih ustvarili vsi skupaj in omogočili mnogim, da so z našo pomočjo našli pravo zaposlitev. Naše stranke so z našo pomočjo še močnejše in uspešnejše, posamezniki pa so tisti, ki delajo velike spremembe na dnevni ravni.

Smo le dan stran od novega leta in praznovanja 20. obletnice obstoja v regiji Adriatik. Ponosni smo na to, da lahko delamo v podjetju, ki ima dvajsetletne izkušnje na Adriatik trgu. Leta 2000 smo odprli prvo Adecco poslovalnico v Sloveniji in se kasneje širili tudi v Srbijo in na Hrvaško. Z vsemi izkušnjami, ki smo jih pridobili v zadnjih dvajsetih letih, se z optimizmom in svežim zagonom podajamo proti novim ciljem v leto 2020.”

Miro Smrekar, Direktor Adecco Adriatik