Kako začeti svojo kariero? Pridruži se nam na webinarjih v sklopu dogodka Experience Work Day

Novice Objavljeno:  07.10.2021

V sredo in četrtek, 20. in 21. oktobra, se nam pridruži na spletnih webinarjih v sklopu globalnega dogodka za mlade #ExperienceWorkDay

 

Kaj pravzaprav je #ExperienceWorkDay?

Gre za globalni spletni dogodek, ki ga pripravlja Adecco skupina po svetu in je namenjem vsem mladim, ki začenjajo svojo kariero in iščejo informacije o trgu dela, zaposlitvi, veščinah in še mnogo več. V Adeccu odpiramo virtualna vrata v svet kadrovanja, saj želimo mladim pomagati na poti do prve zaposlitve. V sklopu dogodka pripravljamo vrsto webinarjev z različnimi temami, ki se jim lahko pridružiš z enostavno prijavo na povezavi.

Kako se prijavim na #ExperienceWorkDay?

Če se želiš prijaviti na webinarje, ki bodo med 20. in 21. oktobrom potekali na globalni ravni, enostavno klikni na povezavo. Odprlo se ti bo spletno mesto, kjer se lahko prijaviš na izbrane webinarje. Ob končani prijavi boš prejel/a potrditveno eletronsko sporočilo skupaj z linki do aplikacije Microsoft Teams, s katerimi boš lahko dostopal/a do webinarjev.

Kaj lahko pričakujem od predavanj na #ExperienceWorkDay?

V regiji Adriatik in Madžarska, v katero spada tudi Slovenija, smo letos za tebe pripravili kar 3 zanimive webinarje na temo podjetništva, izbire študija in razvoja veščin. Webinarje bodo vodili naši sodelavci iz Slovenije, Srbije in Romunije. Vsi webinarji bodo potekali v angleškem jeziku. Spodaj si lahko ogledaš koledar naših webinarjev. Vabimo te, da se prijaviš in nam zastaviš vprašanja, ki te najbolj pestijo!

 

 

Koledar webinarjev v naši regiji:

20. oktober

15:00 – 16:00 | Entrepreneurship under 30. The basics – Cristian Pantir

 21. oktober

15:00 – 16:00 | My study field. Is it worth pursuing it? – Mirela Kurt 

16:30 – 17:30  | How to train yourself. Skills building – Sasa Zerajic

 

Ne zamudi informacij o trgu dela in se prijavi na povezavi!