CEO za en mesec v letošnjem letu je postal Marcel Hren!

Novice Objavljeno:  02.06.2022

Marcel se je odlično izkazal v spletnem Bootcampu, kjer se je pomeril še z osmimi kandidati iz Slovenije, Srbije in Madžarske. Končna odločitev tako ni bila težka. Titula CEO za en mesec za regijo Adriatik in Madžarska je pripadla študentu ekonomije.

Kdo je Marcel Hren?

Kljub svoji mladosti je Marcel z delom v različnih podjetjih in z lastnimi podjetniškimi željami že pridobil veliko poslovnih izkušenj. Pri 15 letih se je sam naučil kodirati, izdelal svojo prvo mobilno aplikacijo in v naslednjih štirih letih ustanovil več spletnih trgovin, ki so bile prisotne na evropskem trgu. Vsa pridobljena znanja danes izvaja tudi v svoji digitalni agenciji Bitslice, kjer izdeluje spletna mesta po meri za mala in srednje velika podjetja.

Poleg digitalnega sveta je zelo aktiven tudi na področju zasebnega kapitala, kjer je prek Poslovnih angelov Slovenije z ekipo sodeloval pri zbiranju več milijonov evrov naložb v več zagonskih podjetij, ves čas pa išče nove naložbene priložnosti. Poleg tega je tudi strokovnjak za vrednotenje v podjetju Alita Capital, kjer se ukvarja z zagotavljanjem podrobnih vrednotenj zagonskih podjetij.

Letos tudi zaključuje Ekonomsko-poslovno fakulteto Univerze v Ljubljani, in sicer z najboljšim uspehom v razredu, nato pa načrtuje nadaljevanje magistrskega študija v tujini.

 

Finalni Bootcamp in razglasitev zmagovalca.

 

Občutki in pričakovanja ob zmagi?

Postati Adeccov izvršni direktor za en mesec so zame vsekakor uresničene sanje. Ta program spremljam že nekaj let in vedno sem si predstavljal, kako neverjetno bi bilo, če bi nekega dne tudi sam dobil priložnost, da stopim v čevlje tako pomembne vloge kot generalni direktor regije Adecco, in prav presrečen sem, da se je to zgodilo. Verjamem, da bo ta izkušnja izjemna priložnost, da zastavim veliko vprašanj in pridobim vse mogoče znanje o vodenju velike korporacije, hkrati pa spoznam veliko posameznikov in upam, da bom prispeval tudi nekaj idej in predlogov, ki sem jih pridobil pri svojem delu.

Na koncu lahko rečem, da sem izjemno počaščen in ponosen nase, da je ekipa podjetja Adecco skozi vse psihološke teste, razgovore in druge naloge v meni videla in prepoznala nekoga, ki bo lahko za en mesec prevzel vlogo naslednjega generalnega direktorja podjetja Adecco. Edino, kar lahko rečem, je, da se vam zahvaljujem za zaupanje in da sem navdušen nad rezultati ter navdušen nad delom, ki bo sledilo.