Adecco se uvršča na 7. mesto raziskave Great Place To Work

Novice Objavljeno:  14.10.2020

Močna korporativna kultura, opolnomočenje zaposlenih in timski duh prispevajo k temu, da smo bili priznani kot vrhunski delodajalec.

The Adecco Group se že pet let zapored uvršča med najboljših 25 delodajalcev na svetu. V raziskavo »Great Place to Work« je bilo letos vključeno 10 milijonov zaposlenih iz 10.000 podjetij v 92 državah. V letošnjem letu smo tako zasedli odlično 7. mesto.

Alain Dehaze je ob tej priložnosti dejal:

»Kot vodja v poslu, ki se ukvarja z ljudmi, želimo biti dober zgled pri ustvarjanju pozitivnega in navdihujočega okolja, ki privlači, ohranja in opolnomoči naše zaposlene po vsem svetu. Veseli smo, da je bil naš neprestani trud in zaprisega k ustvarjanju prvovrstnega delovnega mesta priznan s strani lestvice Great Place to Work, še posebej sedaj, v teh nepredvidenih časih, ki jih je prinesla pandemija Covid-19. Delovanje skupine The Adecco Group se vrti okoli raznolikih, talentiranih ljudi s skupnim ciljem in smislom: ustvarjati prihodnost, ki bo vključujoča za vse.«

Rezultati raziskave Great Place to Work so pokazali, da zaposleni Adecca menijo, da delajo za podjetje, ki ima močno kulturo timskega duha, ponosa in opolnomočenja. Zaposleni so poudarili odprto, prijazno in negovalno delovno okolje, kjer se lahko sprostijo in kjer jih obravnavajo enakopravno. Zaposleni so ponosni na svoje dosežke in menijo, da jim je dana odgovornost za sprejemanje odločitev na delovnem mestu, vključno s tem, da si lahko sami ustvarijo svoje delovne urnike.

Več informacij je na voljo na spletni strani Great Place to Work® website