29. 06. 2020

Vodja proizvodnega procesa v kuhinji (m/ž)

RegijaOsrednjeslovenska regija

Tip dela:Strokovna in vodstvena delovna mesta


Opis
User-added image


Vodja proizvodnega procesa v kuhinji, oddelek IKEA Food,
IKEA Jugovzhodna Evropa, Ljubljana, Slovenija
Stvari vidiš nekoliko drugače. Tako kot mi. Zato ponujamo delovna mesta, ki bodo preizkusila tvoje sposobnosti in ti omogočila razvoj. Pridruži se nam in spoznaj stvari z drugega zornega kota.

O tebi

Žene te strast do ljudi, poslovanja in nenehnega izboljševanja rezultatov. Poleg tega te navdihuje področje živil in raziskovanje novih in inovativnih priložnosti, kot tudi motivacija za ustvarjanje kakovostnih in edinstvenih kulinaričnih izkušenj za naše kupce po ugodni ceni. Si drzna oseba, ki ji ni vseeno.
Za to delo potrebuješ:

O delovnem mestu

Tvoje naloge:
Odgovornost za standarde kakovosti za izkušnje kupcev v restavraciji za kupce in restavraciji za zaposlene, implementacija globalnih in nacionalnih standardov skladnosti, upravljanje dobavne verige in poznavanja ponudbe izdelkov v trgovini. Delo v vlogi komercialnega poslovnega partnerja znotraj področja IKEA za podjetja v trgovini. Vodenje in coaching zaposlenih v proizvodni ekipe v kuhinji z namenom optimizacije in razvoja maloprodajnega poslovanja oddelka IKEA Food ob upoštevanju položaja blagovne znamke IKEA, strategij, zakonske skladnosti ter usmeritve pozitivno za ljudi in planet na vseh točkah stika s kupci podjetja IKEA, kot tudi promoviranje podjetja IKEA kot odličnega delodajalca.
 

O delovnih nalogah

Tvoje delo v okviru ekipe IKEA Food bo obsegalo: Pridruži se in se prijavi prek spleta do 25. 7. 2020 v angleškem jeziku.
Za več informacij smo Vam z veseljem na voljo na elektronskem naslovu: tjasa.podjed@adecco.si
Vse prijave prijave bodo obravnavane diskretno. 
Prijavi se! Cancel

Referenčna številka JN -062020-35038

Objavil/a: Tjaša Podjed