Študentska delovna mesta


Delovne izkušnje si lahko začneš nabirati že med študijem

In Študentski servis Adecco ti lahko pri tem pomaga. Vzemi priložnost v svoje roke in začni sodelovati s študentskim servisom, ki ti tudi po koncu študija ponuja širok izbor zaposlitvenih možnosti.

About Adecco Staffing, USA

Do zaslužka še isti dan

Za podjetja z ustrezno boniteto nudimo 100-odstotno zalaganje zaslužkov. Zato ti lahko zaslužek nakažemo še isti dan, če so izpolnjene in potrjene napotnice vrnjene do 13. ure. O zaslužku te obvestimo z SMS sporočilom.

About Adecco Staffing, USA

Enostavno

Storitve študentskega servisa so dostopne hitro in enostavno preko spleta: naroči napotnico za delo in preglej svoje zaslužke v elektronskem sistemu.

About Adecco Staffing, USA

Delovne izkušnje, ki štejejo

Z delom preko študentskega servisa Adecco si lahko nabereš delovne izkušnje, ki ti bodo koristile pri iskanju prve zaposlitve.

Karierni nasveti

Kako napisati motivacijsko pismo?

Tvoj življenjepis je pripravljen in rad/a bi ga poslal/a, a ti manjka motivacijsko pismo. Ne boj se! ...

Prepričajte delodajalca s svojo osebnostjo

Ste na začetku svoje karierne poti, brez dolgoletnih izkušenj, ali pa vas zanima delo na povsem drugem področju, kot ste ga opravljali do sedaj? Kako lah...

Kaj smeš in česa ne smeš početi na poti do uspešne kariere

Najverjetneje se pred vsakim razgovorom za delo sprašuješ, kako se najbolje predstaviti potencialnim delodajalcem, kako izstopati iz množice in kakšne s...