Adecco študent - servis za vse življenje!

Adecco - Better Work, Better Life
Vzemi priložnost v svoje roke in začni sodelovati s študentskim servisom, ki ti po koncu študija ponuja širok izbor zaposlitvenih možnosti.

SPREMEMBE DIJAŠKEGA IN ŠTUDENTSKEGA DELA 2015
Kot verjetno že veste, je bil dne 29. 12. 2014 v uradnem listu št. 95/14 objavljen Zakon o uravnoteženju javnih financ, novela c (ZUJF-c), ki uvaja dodatne prispevke na študentsko delo. Zakon se prične uporabljati pri obračunih od 1. 2. 2015.

Zaradi sprememb, ki bodo s 1. 2. 2015 začele veljati v zvezi s študentskim delom, vas prosimo, da si natančno preberete razlago na tej povezavi
UGODNOSTI IN PREDNOSTI ZA ČLANE
 1. 100-odstotno zalaganje zaslužkov za podjetja z ustrezno boniteto. Zaslužek ti nakažemo še isti dan, če so izpolnjene in potrjene napotnice vrnjene do 13. ure. O zaslužku te obvestimo z SMS sporočilom.
 2. Certifikat Adecco, ki pomeni dobro referenco pri iskanju redne zaposlitve.
 3. Hiter in enostaven dostop do storitev - elektronsko poslovanje.
 4. Po končanju šolanja ti ponujamo širok izbor zaposlitvenih možnosti.
KAKO POSTANEŠ NAŠ ČLAN?
 • Včlani se tukaj
  • POMEMBNO
   Vsi študenti in dijaki morate imeti izdano napotnico za delo še pred pričetkom dela!
   NAROČANJE NAPOTNICE
   1. NA SPLETNI STRANI
   2. PO E-POŠTI: pošlji e-pošto na naslov studentadecco.si in navedi priimek, ime, podjetje, delo, ki ga boš opravljal/-a, in začetek dela
   3. PO TELEFONU: 041/621 427 ali 01/56 09 285
   Če bomo naročilo napotnice dobili do 16. ure, bomo napotnico poslali še isti dan. Po želji jo lahko pošljemo na tvoj naslov ali direktno v podjetje.