Software Developer – BackendPrijava

Št. 69396


Adecco je vodilna kadrovska agencija na svetovni ravni, ki svojim poslovnim partnerjem nudi storitve iz področja upravljanja s človeškimi viri. Mednje sodi tudi iskanje in selekcija kadrov, zaradi česar smo vedno v iskanju potencialov in talentiranih kandidatov, katere lahko povežemo z našimi poslovnimi partnerji in tako skupaj oblikujemo zgodbo o uspehu.

Naš partner je mednarodno podjetje, 'svetovni leader' na področju virtualne fitting tehnologije, ki je postavil tehnološki center v Ljubljani. Zaradi poslovne širitve vabijo v svoje vrste Software developer-ja - Backend(m/ž), ki bo odgovoren za aktivno vključenost na področju razvoja novosti, izboljšav in inovacij programske opreme, produktov in storitev. Delovne naloge tako obsegajo implementacijo, področje vzdrževanja in potrebnih popravkov kod, pripravo tehnične dokumentacije.

V kolektivu je prostor za osebo, ki je timsko naravnana in izraža željo po delu na izzivov polnih mednarodnih projektih. Izbrani kandidat bo pri delu samostojen, vendar hkrati tesno vpet v sodelovanje z ostalimi člani mednarodnega tima. Podjetje ceni, razvija in nagrajuje inovativnost, samoiniciativnost ter dinamičnost zaposlenih.

Poleg zgoraj navedenih osebnostnih lastnosti, pričakujemo še:
- Vsaj 2 leti izkušenj s primerljivim delom
- Veščine in poznavanje tehnologije, predvsem pa pripravljenost na nadaljnje učenje tehnologij: Java, Nodejs, JavaScript, ORM Frameworks (JPA/Hibernate), SQL (MySql, Oracle), NoSql (DynamoDB), Maven, Continuos IntegrationFro, Testing Framework (Junit, Test NG), TDD, Application server knowledge (Tomcat, Jetty), AWS knowledge (Elastic Beanstalk, Lambda, API Gateway, S3), Code versioning tools (Git, SVN)
- odlično znanje angleškega jezika (pisno in ustno)

Kaj nudimo?
Okolje podjetja je izrazito dinamično in mednarodno orientirano, ogromno je sodelovanja z mednarodno ekipo IT in R&D strokovnjakov. Spodbuja se karierni, strokovni in osebni razvoj, ki sledi željam zaposlenih in zagotavlja nadaljnja izobraževanja, udeležbe na konferencah ipd. Ponujajo dolgoročno sodelovanje z zaposlitvijo za nedoločen čas ter stimulativno plačilo, ki nagrajuje nadpovprečno delo ter izrazit doprinos k razvoju podjetja ter njegovih rešitev.

Če ste se v zgornjem oglasu prepoznali, vas vabimo, da svojo predstavitev pošljete na elektronski naslov zala.slana@adecco.si . Za več informacij smo vam na voljo na številki 01/ 560 9 286. Vsi klici in prijave bodo obravnavani diskretno.Oblika delovnega mesta: Delo za nedoločen čas