Nagovor direktorjaDragi obiskovalci naše spletne strani,

več kot desetletna pot Adecca v Sloveniji je polna dragocenih izkušenj in znanja, ki jih želimo deliti tudi z vami. Zato smo spletne strani zapolnili s podatki, ki utegnejo koristiti tistim, ki delo iščete, in onim, ki ga ponujate. Morda je samo klik od vas namig, ki ste ga že dolgo iskali - v Sloveniji ali v svetu. Smo namreč del družine največje kadrovske agencije v svetu, Adecca, ki je svoj položaj dosegla z doslednim spoštovanjem načela: deluj lokalno, razmišljaj globalno. Tudi če je slišati preprosto, je to ena težjih nalog vsakega, ki želi uspeti: razumeti širše okolje, da boš uspešnejši tam, kjer živiš.

Za posameznikov uspeh so ključni dejavniki njegovo znanje in sposobnosti na eni ter motivacija in zagnanost na drugi strani. Most med to osebno "zakladnico" in dejanskimi potrebami na trgu dela se včasih zdi nepresegljiv. Tu se pokaže vrednost dobrih kadrovskih svetovalcev, ki znajo prepoznati potencialne povezave in skrajšati poti med enim in drugim koncem iste zgodbe. Naši sodelavci morajo zato znati več od drugih: delati z ljudmi, razumeti njihove potenciale in se vživljati v različne vloge, delati zavzeto in etično.

Trudimo se, da bi to razmišljanje posvojili tudi vsi, ki nam zaupajo in z nami iščejo nove sodelavce. Uspeva nam, ker smo pri delu profesionalni, odkriti, pošteni in srčni. Naša trinajstletna pot v Sloveniji je zaznamovana z uspehi in preizkušnjami. Razširili smo se v vsa večja mesta v državi, v naših poslovalnicah pa je zaposlenih že 50 kadrovskih strokovnjakov. Toda največji dosežek je občutek, da delamo dobro in prispevamo k razvoju te družbe in okolja, zato smo partnerji pri številnih projektih, ki so osredotočeni na delo z ljudmi, ki imajo v družbi poseben, drugačen položaj.

A uspehi nas ne uspavajo, iščemo nova vznemirljiva poslovna doživetja, zato so tudi naši načrti smeli: želimo ostati vodilna svetovna agencija v Sloveniji in svetu, razvijati inovativne kadrovske storitve in orodja, širiti Adeccovo mrežo na novih trgih in krepiti našo vlogo pri razvoju kadrovskega potenciala v državah, kjer smo prisotni. Zadovoljni smo, kadar pomagamo pri poslovnih in osebnih podvigih.

Morda bo naslednji vaš? Ali pa bi nemara želeli z nami razvijati strategijo razvoja Adecca v Sloveniji?

Pridite, prepričajte se, da preprosto načelo: "Better work, better life!", ki ga je posvojila družina Adecco, zares deluje!

Miro Smrekar