Svojo kariero začni na vrhu! – prijavi se na projekt »CEO za en mesec«

Novice Objavljeno:  05.02.2019

Prvi koraki na trgu dela so zahtevni. Kaj pa če bi začeli pri vrhu? Program »CEO za en mesec je priložnost za mlade talente, saj omogoča, da že v prvi službi stopite v čevlje direktorja!

Če imate vizijo in željo delati kot direktor podjetja, je projekt »CEO za en mesec« pravi za vas. V Adeccu Slovenija že šesto leto zapored vabimo vse mlade, da se prijavijo na edinstveno delovno prakso. Izbranemu kandidatu ali kandidatki namreč omogoča, da cel mesec dela ob direktorju Adecca Slovenije in regije Adriatic Miru Smrekarju. Na ta način mladim pomagamo, da pridobijo nova znanja, dragocene izkušnje vodenja podjetja in razvijejo nove poslovne priložnosti.

Prijave zbiramo od 5. februarja do 16. aprila, izbrani kandidat ali kandidatka bo razglašen 28. maja. Po enomesečni praksi v juniju in juliju, se priložnosti za mlade direktorje nadaljujejo, saj komisija izbere 10 finalistov, ki se preizkusijo v »Bootcampu«. Eden od njih je izbran za globalnega CEO skupine Adecco, ki še dodaten mesec dela z direktorjem skupine Adecco, Alanom Dehazejem, ob tem pa zasluži 15.000 €. Preberite več o projektu CEO za en mesec.

Izkoristite priložnost in se prijavite na izbor »CEO za en mesec«! Za prijavo kliknite TUKAJ.