Prijavi se na eno od petih delovnih mest in postani del zmagovalne peterke Adecca

Novice Objavljeno:  14.07.2017

V sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije in njenimi partnerji sestavljamo Naj peterko – kandidate za pet izbranih delovnih mest. Pri sestavljanju zmagovalne ekipe pomaga tudi reprezentančni organizator igre Luka Rupnik.

S partnerskimi podjetji smo pripravili nabor petih delovnih mest v različnih podjetjih in panogah. Še preden pa se zanje potegujejo kandidati, se je na vseh preizkusil Luka Rupnik, 24-letni košarkar, ki kandidira za nastop na EuroBasketu 2017. Iskalce zaposlitve vabi, da delo opravijo bolje od njega in sodelujejo v inovativni akciji za pridobitev zaposlitve.

 

Delovna mesta, ki so na voljo v akciji Naj peterka, so:

Na razpisana prosta delovna mesta se lahko prijavite na zgoraj navedenih povezavah, prijave pa sprejemamo do četrtka, 19. julija, petka 20. julija ali do ponedeljka, 24. julija, – točni datumi so navedeni v razpisih za konkretna delovna mesta.

Strokovna ekipa kadrovske agencije bo na podlagi utečenega procesa selekcije v sodelovanju s partnerji za vsako delovno mesto izbrala dva kandidata, ki bosta opravila še zadnjo preizkušnjo. Po tem pa bo jasno, katerih pet kandidatov se bo uvrstilo v Naj peterko in sklenilo pogodbe o zaposlitvi. Za navdih za nove zmage pa se bodo vsi prijavljeni udeležili pokala Adecco, ki bo od 4. do 6. avgusta v Mariboru.

Seveda pa tudi igralci na klopi ne bodo ostali praznih rok. Vodilna kadrovska agencija pri nas bo poskrbela tudi za vse tiste, ki se v zmagovalno ekipo ne bodo uvrstili. Za vse sodelujoče bo namreč v začetku letošnjega septembra organizirala poseben svetovalni seminar, kjer bodo podana uporabna znanja in informacije za uspešno iskanje zaposlitve. Poleg tega bo podjetje Adecco  za vse prijavljene organiziralo druženje s poslovnimi partnerji, oziroma iskalci novih kadrov, in to kar ob skupnem ogledu ene izmed tekem EuroBasket 2017 v Ljubljani.

Več o tem, kako se je z delovnimi izzivi spopadel Luka Rupnik, pa si oglejte v spodnjih videih.

Generali:

Adecco:

NKBM:

Knauf Insulation:

Petrol: