Experience Work Day v Adeccu

Novice Objavljeno:  21.03.2018

Adecco 24. aprila po celem svetu odpira svoja vrata mladim študentom, ki se bodo za en dan lahko pridružili Adecco kolektivu v sklopu #ExperienceWorkDay in tako pod mentorstvom naših sodelavcev lažje odkrili svojo sanjsko službo.

Na trgu dela že dolgo ni bilo toliko priložnosti! Pa jih znaš izkoristiti? Še posebej na začetku karierne poti prave informacije veliko pomenijo in pomoč pravega mentorja lahko naredi veliko razliko v tem, kako uspešen boš v svojem poklicu.

Če ti kariera veliko pomeni in iščeš dober začetek, imaš zdaj odlično priložnost!

En dan lahko preživiš na upravi Adecca v Sloveniji, spremljaš pri delu direktorje in vodje področij in na tak način spoznaš delovanje mednarodnega podjetja. Če pa še oklevaš, kam usmeriti svoje karierne ambicije, morda najdeš tudi svojo pravo poklicno pot.

Adecco skupina te vabi v svoje delovno okolje, kjer boš dobil/a vpogled v delovanje mednarodnega podjetja v sklopu #ExperienceWorkDay projekta. Prijavi se in se pridruži Adecco kolektivu 24. aprila, ko boš imel/a priložnost spremljati delo zaposlenih in tako lažje odkriti svoje karierno poslanstvo.

Prijave zbiramo na naslov pr@adecco.si, do 20. aprila 2018.

#ExperienceWorkDay

Kako bo potekal #ExperienceWorkDay dan?

UPRAVA

(Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, 9.00 – 15-.00)

  • 9.00 Sprejem na upravi Adecca v Sloveniji
  • Predstavitev Adecca, storitev, področij dela
  • Predstavitev vodij področij
  • Spremljanje dela vodij
  • Skupno kosilo
  • Spremljanje dela in predlogi udeležencev
  • Predstavitev konkretnih kariernih priložnosti
  • 15.00 zaključek

Mentorji

Področje prodaje

  • Zvone Zajc, Direktor prodaje
  • Iris Slamič, Vodja strateških kupcev

Kadrovsko področje

  • Polona Romih, HR menedžerka za Slovenijo in Hrvaške
  • Anja Žibert, Vodja projektov Iskanja in selekcije

IT področje

  • Jan Čejvan, Direktor IT projektov

Finance

  • Primož Hren, Direktor področja administracije in finančni direktor Adecco Hrvaška
PE LJUBLJANA

(Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana, 14.00 – 16.00)

Na študentskem kampusu Ljubljana bosta predstavnici Adecca skupaj s predstavnico podjetja Lek kandidatom predstavili, kako začeti kariero in kako napisati življenjepis z dodano vrednostjo.

PE KOPER

(Gregorčičeva ulica 4, 6000 Koper, 14.00 – 16.00)

V sodelovanju s Centrom mladih Koper bo Asta Otavnik, svetovalka za kadre v Adeccu, vodila delavnico na temo ocenjevalnega centra in priprave življenjepisov, predstavili pa bomo tudi aktualne karierne priložnosti in kako jih čim bolje izkoristiti.

PE MARIBOR

(Razlagova ulica 2, 2000 Maribor)

V Mariboru bo potekal dan odprtih vrat, kamor ste vabljeni vsi, ki vas zanima, kako poteka delo v Adeccu in se spoznate z različnimi priložnostmi, ki vam lahko pomagajo na poti do željene kariere.

PE CELJE

(Kidričeva cesta 55 A, 4000 Kranj, 23.3.2018, 8.00)

Na fakulteti za organizacijske vede v Kranju bo potekalo predavanje o vlogi kadrovske agencije Adecco pri izvajanju kadrovskih procesov. Mladi, ki si želite narediti korak naprej v svoji karieri, pa ste vabljeni na enourno predavanje »Kako postati kandidat, ki ga želi zaposliti vsak delodajalec«, pripravljeno v sodelovanju s Šolskim centrom Celje, sledila pa bo še predstavitev Adecco študentskega servisa.

PE KRANJ

(Kidričeva cesta 55 A, 4000 Kranj, 23.3.2018, 8.00)

Poslovna enota Kranj je za študente, ki se zanimajo za uspešne prakse in si želijo pridobiti najboljše izkušnje, pripravila predstavitev priložnosti za prvo zaposlitev. Direktor Adecca Slovenija, Miro Smrekar, pa se bo udeležil strokovnega posveta z dekanom in profesorji fakultete.

PE NOVO MESTO

(Kolodvorska cesta 34, 8340 Črnomelj, 20.4.2018)

Predstavnici Adecca v Novem mestu bosta v Klubu Belokranjskih študentov kandidatom pomagali izboljšati zaposljivost, predstavili pa bosta tudi nekaj nasvetov, ki so pomembni za zaposljivost in tako postanite kandidat, ki si ga želi vsako podjetje.

Prijavi se!

Prijave zbiramo na naslov pr@adecco.si, do 20. aprila 2018. V prijavi dodaj tudi, pri katerem mentorju želiš preživeti dan.