Adeccovo mentorstvo za mlade med najboljšimi poslovnimi praksami

Novice Objavljeno:  08.12.2017

Veseli in ponosni smo, da smo se s prakso CEO za en mesec, skupaj s partnerskim podjetjem Alpe-Panon McDonalds DL, uvrstili v finale AmCham projekta Best of the Best.

Iskali so tiste poslovne prakse, ki v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope in poslovne modele na inovativen način, ter ki s svojo odprtostjo, zaupanjem in povezovanjem širijo znanje, izkušnje in optimizem. Miro Smrekar, direktor Adecco Slovenija, je na finalni podelitvi povedal, da je potrebno o talentih odprto govoriti in spraševati kolege za mnenje. “Ko začneš ljudem zaupati in jim daš besedo, se zgodi ogromno lepih stvari,”.

Najboljše poslovne prakse v gospodarstvu so bile predstavljene in nagrajene že četrto leto zapored, letošnji zmagovalec pa je bil znan na AmCham Poslovnem zajtrku z naslovom “Talenti na sceni” – podjetje Pro Plus si je naziv Najboljše prakse leta 2017 prislužilo s projektom “Štartaj, Slovenija!”.

Glasovi so bili zbrani s pomočjo glasov na Facebooku, preko glasovanja z dobrodelnimi SMS donacijami ter s pomočjo občinstva na dogodku. Izkupiček, zbran preko SMS donacij, so zmagovalci v celoti namenili Hiši zavetja Palčica.

V veliko veselje nam je bilo sodelovati s podjetjem McDonalds in ponosni smo, da nam je z akcijo CEO za en mesec pripadel naziv najboljšega v sklopu Odprtost. Viviana Žorž, predstavnica Adecca, in Petra Erbida, predstavnica Alpe Panon McDonalds DL, sta po zmagi povedali, da sta izjemno veseli priznanja projektu, ki je izpostavil predvsem pomen sodelovanja in povezovanja, saj “sodelovanje razpolovi naloge in podvoji uspeh”.