Adecco podpira projekt Botrstvo

HR nasveti Objavljeno:  20.02.2017

V Adeccu smo pristopili k projektu Botrstvo v Sloveniji in postali ponosni donator meseca januarja in februarja 2017. Otrokom in mladostnikom želimo tako omogočiti boljše pogoje za izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov.

Kot donator meseca januarja in februarja 2017 sodelujemo pri projektu Botrstvo v Sloveniji in tako pomagamo otrokom do boljših pogojev za zdrav razvoj, dostopa do izobraževanja, ter možnosti odkrivanja in razvoja talentov.

Miro Smrekar, direktor Adecco Slovenija, je ob tej priložnosti povedal: »Delo je eden od glavnih temeljev v življenju vsakega od nas in prepričani smo, da uspehi pri delu vplivajo tudi na zadovoljstvo v življenju. Zavedamo se, da nimajo vsi enakih možnosti že na začetku, ko se potegujejo za priložnosti, ki vodijo v uspeh in razvoj.  Zato del svojega časa in sredstev namenjamo tudi ranljivim skupinam. Že več kot pet let zbiramo sredstva v projektu za otroke in mlade Win4Youth, ker pa vsako dejanje šteje, smo letos naredili še korak dlje in se priključili humanitarnemu projektu Botrstvo v Sloveniji Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, namenjenemu izboljšanju kakovosti življenja otrok in mladostnikov, ki živijo v materialni stiski in potrebujejo finančno pomoč in spodbudo.«

Adecco Slovenija je k Botrstvu v Sloveniji pristopil prvič in z veseljem podpira humanitarni projekt Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, vsi prispevki donatorjev pa se stekajo v sklad Botrstva, iz katerega črpajo sredstva za kritje izpadov plačil botrov.