Win4Youth12-krat okrog sveta

500.000 kilometrov

Zaposleni in poslovni partnerji Adecca

Globalna pobuda Win4Youth zaposlenim daje priložnost, da aktivno prispevajo in predstavljajo vrednote podjetja: timski duh, podjetništvo in družbeno odgovornost. S sodelovanjem pri športnih aktivnostih zbirajo sredstva, s katerimi Adecco želi pomagati otrokom in mladim v težkih okoliščinah ustvariti perspektivno prihodnost.

Adecco od leta 2010 organizira dobrodelno akcijo, v kateri zaposleni po vsem svetu s športnimi aktivnostmi prispevajo sredstva za dobrodelne namene. Zbrana sredstva so namenjena dobrodelnim organizacijam, ki pomagajo otrokom in jim omogočajo razvoj in nove veščine za samostojen razvoj in večjo možnost zaposlitve.

V letu 2012 smo sredstva za dobrodelne organizacije zbirali s plavanjem, kolesarjenjem in tekom. V vsem letu smo zbrali 1.109.122 kilometrov in 360.000 dolarjev za dobrodelne namene.

V letu 2013 bomo sredstva zbirali s tekom. Naš cilj je preteči 500.000 kilometrov oziroma 12-krat okoli sveta.

Pridružite se nam tudi vi! Ker je veliko naših poslovnih partnerjev izrazilo željo, da bi prispevali denarno donacijo, smo v letu 2013 prvič to tudi omogočili. Tudi če se ne morete udeležiti naših aktivnosti, lahko še vedno prispevate. Naše izbrane dobrodelne organizacije vam bodo hvaležne.