10. 10. 2018

Referent v logistiki (m/ž)

RegijaObalno-kraška regija

Tip dela:Splošna delovna mesta


Opis

Ste tip človeka, ki išče dinamično zaposlitev in vam 8-urno sedenje v pisarni ne diši? Se želite razvijati znotraj mednarodnega podjetja? Vidite svoj naslednji izziv v logistični branži?

Mednarodno podjetje v svoj kolektiv v Kopru vabi sodelavca z zaključeno V. stopnjo izobrazbe, ki bo prevzel vajeti v službi špedicije kot Referent v logistiki (m/ž). Vaše naloge bodo vključevale preglede skladiščenja blaga in izdelavo transportnih dokumentov. Priložnost je idealna za vas, v kolikor brez težav komunicirate v angleškem jeziku, se znajdete s programom Excel in imate hitre prste pri urejanju dokumentacije. Delo bo pestro, saj boste aktivni tudi na terenu in skrbeli za preglede materiala v skladiščih v luki. Izkušnje in poznavanje luških operativnih sistemov ter programov predstavljajo prednost. 

Zakaj je to za vas odlična priložnost?

  • podjetje vam omogoča mentorstvo in uvajanje na področju špedicije, 
  • pridobili boste bogate izkušnje dela v transportni logistiki (poznavanje programa Lunaris, priprava vhodnih/izhodnih dispozicij ipd.), 
  • nudijo dolgoročno sodelovanje, 
  • imate možnosti za napredovanje, 
  • urejeni urniki dela in plačane morebitne nadure,
  • na vas že čaka motivirana ekipa sodelavcev.
Se vidite v opisanem izzivu? Svojo prijavo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku nam čimprej posredujte preko povezave "Prijavi se." Prijave zbiramo do 28.10.2018.

 
Prijavi se! Cancel

Referenčna številka JN -102018-14863

Objavil/a: Alenka Potočnik