12. 10. 2017

Pomoč pri prodaji in v skladišču – LESCE (m/ž)

RegijaGorenjska regija

Tip dela:Splošna delovna mesta


Opis
Za našega naročnika, priznano podjetje MERKUR trgovina, iščemo študentsko pomoč pri prodaji in v skladišču (m/ž). K prijavi vabimo motivirane in zanesljive kandidate.

Kraj dela:
Lesce.

Termin dela:
Po dogovoru s poslovodjo. Delo poteka v dveh izmenah.

Plačilo:
Urna postavka je 6€ bruto.

Kontakt:
Resni kandidati naj čim prej pokličejo na: 031 754 796 (Dejan Džever).

Opomba:
Vabimo vas, da se prijavite v naš Adecco študentski servis preko naše spletne strani oz. naslednje povezave: http://napotnice.adecco.si/Student/UstvariRacun in, da nam po pošti na naslov Adecco H.R d.o.o., Slovenska 41, 1000 Ljubljana pošljete potrdilo o vpisu za šolsko leto 2017/2018. Urejen status študenta in prijava v Adecco študentski servis sta pogoja za zasedbo delovnega mesta in izdajo napotnice. Za več informacij nas lahko pokličite na 051 / 328 - 822 ali nam pišite na student@adecco.si.

O podjetju:
V Merkurju z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno ter odličnim svetovanjem vsak dan ustvari zadovoljstvo svojih kupcev. Gradijo na prepoznavno dobrih storitvah, nadaljujejo 120-letno tradicijo uspešnega poslovanja in s svežimi idejami utirajo pot v prihodnost.
23 trgovskih centrov Merkur na enem mestu združuje pestro ponudbo izdelkov za gradnjo, obnovo in vzdrževanje, za zabavo, udobje in kakovostno bivanje. Navdihujejo in bogatijo nove življenjske sloge, z vrhunsko ponudbo pa so tudi zvest partner številnim mojstrom, obrtnikom in podjetjem.
Prijavi se! Cancel

Referenčna številka 75644