12. 01. 2018

Iskalec IT talentov (m/ž)

RegijaOsrednjeslovenska regija

Tip dela:Študentsko delo


Opis

Iščemo posameznega/no študenta/ko s svetovalno žilico, nadpovprečnim občutkom in željo za delo z ljudmi, izredno ciljno naravnanostjo in izrazito tehnično predispozicijo za IT področje. Če se želiš preizkusiti na področju iskanja talentov in kreiranja baz le-teh, s področja IT, združiti tvojo tehnično plat s svetovalnim pristopom, ki je izključno usmerjen na stranke, si zelo dober/a pri organizaciji dela in postavljanju prioritet, si samoiniciativen/a in hkrati si drzneš razmišljati izven klasičnih okvirjev, suvereno komuniciraš v angleškem jeziku ter si vešč/a MS Offic-a, potem te vabimo, da se pridružiš timu ambicioznih in visoko profesionalnih headhunterjev, ki te bodo dnevno postavljali pred nove izzive in od tebe pričakovali extra miles.

Imaš dovolj poguma, da skupaj z nami poiščeš najboljše talente? Si dovolj kreativen/a, da nas boš s svojimi idejami navduševal/a? Si dovolj vztrajen/a, da boš skupaj z nami postavljal/a nove mejnike?

V zameno ti ponujamo možnost sodelovanja in pridobivanja izkušenj znotraj vodilnega globalnega podjejta s področja iskanja najboljših kadrov in njihovega razvoja, kjer boš imel/a priložnost spoznati delo v multinacionalnem okolju, ki te bo dnevno izzivalo in hkrati razvijalo tvoj profesionalni in osebni potencial, kjer boš v neposrednem stiku z businessom in bo hkrati ves čas potekalo pod mentorstvom izkušenega headhunterja.

Če želiš narediti korak naprej pri oblikovanju karierne poti in si se prepoznal/a v izpostavljenih kompetencah te vabimo, da nas navdušiš in izstopiš iz povprečja. Tvojo prijavo pričakujemo na elektronski naslov monika.burjek@adecco.si  do najkasneje 22.1.2018.

Mi smo ready, kaj pa ti?

Prijavi se! Cancel

Referenčna številka JN -012018-3159

Objavil/a: Monika Burjek