Študentski servis

Adecco - Better Work, Better Life Imate začasno povečan obseg dela ali pa želite preizkusiti in usposabljati nove zaposlene že v času njihovega študija? Adecco spremlja kandidate od začetka njihove kariere in podjetjem ponuja celovite storitve za vse oblike zaposlitve, tudi preko študentskega servisa. V študentskem servisu Adecco lahko za vas opravimo proces iskanja in selekcije, objavimo prosto delovno mesto in uredimo vse postopke za izdajo napotnice in plačilo.

Prednosti študentskega servisa Adecco:
 1. hitra rekrutacija po vsej Sloveniji,
 2. po prejetem plačilu nakažemo zasluženi honorar
 3. administrativna opravila se izvajajo na spletu,
 4. na željo delodajalca poskrbimo za vodenje zavarovanja in po dogovoru tudi za izobraževanje,
 5. delodajalca obveščamo o vseh zakonskih novostih na tem področju,
 6. hiter in enostaven dostop do storitev - elektronsko poslovanje.
Oddajte oglas za študentsko delo:
 1. Na spletni strani: izpolnite obrazec za oddajo oglasa.
 2. Po telefonu: pokličite na 041/621-427 ali 01/ 560 9 285.
 3. Po faksu: na številko 01/ 560 9 284.
Čim bolj natančno opišete pogoje dela in vaše zahteve: kratek opis dela, čas, termin in kraj dela, zahtevano izobrazbo, znanje in morebitne izkušnje študentov, število študentov, višino plačila, način napotitve ter vaše kontaktne podatke.

Izberite kandidate:
 1. Prosto delovno mesto objavimo na spletu in pošljemo naslovnikom na našem seznamu. Vaši kontaktni podatki so na razpolago izključno našim članom,
 2. Če želite prihraniti dragoceni čas oziroma iščete študenta zahtevnejšega profila, lahko izbor za vas opravijo naše izkušene svetovalke in k vam napotijo samo nekaj najprimernejših kandidatov.
Pričetek dela:
Pred pričetkom dela mora imeti študent veljavno napotnico (lahko vam jo pošljemo mi ali pa jo študent prinese osebno), ki jo potrdite in študentu izročite en izvod. Ob koncu dela na napotnico vpišete obračun ur in znesek ter nam dva izvoda vrnete na naš naslov (ki je napisan tudi na sami napotnici). Po prejemu izpolnjene napotnice izdamo račun; pošljemo vam ga skupaj z enim izvodom napotnice. Po prejemu plačila študentu nakažemo zasluženi honorar. Predlagamo vam, da si preberete tudi, kdo se lahko včlani in dela preko študentskega servisa.