Naše storitve

Adecco - Better Work, Better Life Adecco je vodilna kadrovska agencija na svetu, z več kot 32.000 sodelavci po vsem svetu. Vsak dan poskušamo poiskati prave ljudi za vas - ne glede na lokacijo in zahteve. Iz 50-letnih izkušenj v svetu in več kot 10-letnih izkušenj v Sloveniji vemo, da je vsako podjetje edinstveno, zato smo v Adeccu razvili storitve in prijeme, ki jih prilagajamo vašim potrebam in željam.
Naše storitve

    Ali je za vaše podjetje ključno prilagajanje povpraševanju po vaših proizvodih ali storitvah? Naša storitev zagotavljanja dela delodajalcem in iskalcem zaposlitve omogoča večjo fleksibilnost.
  • Zagotavljanje dela

Iščete nove strokovnjake za vaše podjetje ali novega direktorja, ki bo uveljavil vaše storitve na novih trgih? Oglejte si naše storitve iskanja in selekcije in še posebej storitev Direktno iskanje (Executive search), namenjeno iskanju najvišjega kadra.

Želite svojim zaposlenim pomagati pri prehodu na drugo delovno mesto ali pri prehodu k drugemu delodajalcu? Adecco ponuja storitev prezaposlovanja.

Želite preveriti, ali bo novi sodelavec ustrezno dopolnil vaš tim? Ali želite zagotoviti, da člani vašega tima opravljajo naloge, za katere imajo najprimernejše osebnostne lastnosti, znanja in kompetence? S psihološkimi testi preverimo znanje in veščine, motivacijo in ali se bo novozaposleni kakovostno vključil v vaše delovno okolje.

Želite preveriti vzorce vedenja kandidatov s selekcijskim procesom pri kadrovanju ali pa poiskati talente in potenciale med vašimi obstoječimi zaposlenimi? Z nalogami v ocenjevalnem centru preverimo, kako se bodo vaši zaposleni odzivali na prihodnje izzive.

Ali so vaši kadroviki preobremenjeni? Vaše podjetje ni dovolj veliko, da bi imelo kadrovika? Ali izvajate večji kadrovski projekt, na primer reorganizacijo ali sistematizacijo, pri katerem bi vam pomagale izkušnje strokovnjaka? Ponujamo vam celostne kadrovskosvetovalne storitve, prilagojene vašim specifičnim potrebam.

Ali želite nove sodelavce v delovni proces vpeljati že v času študija? Študentski servis Adecco za vas opravi vse storitve: oglaševanje prostih delovnih mest, selekcijo in izobraževanje študentov, svetovanje s področja upravljanja s človeškimi viri, svetovanje z delovnopravnega področja …

Izvajate promocijo vašega novega izdelka in potrebujete promocijsko ekipo? Adecco promocije in dogodki je specializirana enota za zagotavljanje celostnih rešitev na področju kongresne in promocijske dejavnosti.

Želite zmanjšati stroške in vašo kadrovsko službo razbremeniti administracije? Naša strokovna ekipa za vas prevzame izvedbo celotnega procesa obračuna plač in zagotavlja pravočasno in strokovno izvedbo.