Kadrovska agencija Adecco H.R., d.o.o. odslej tudi v Mariboru
 
objavljeno v Financah 17.6.02

 

Dodatna priložnost za aktivne iskalce zaposlitve
(Sporočilo za javnost)

Dne 20. junija 2002 odpira vrata svoje poslovalnice mednarodna agencija za kadrovanje, Adecco H.R d.o.o., PE Maribor. Prebivalci štajerskega območja bodo odslej lahko aktivno iskali prvo ali novo redno zaposlitev ter gradili kariero z brezplačno pomočjo kadrovske agencije.

Za splošno javnost ter vse ljudi željne novih izzivov na poklicnem področju je agencija Adecco H.R d.o.o., PE Maribor pripravila mesec odprtih vrat. Mesec odprtih vrat bo trajal od 24. junija ter vse do 24.julija 2002, od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro. Vse zainteresirane osebe, ki bi želele izvedeti več o tem kako iskati in pridobiti želeno zaposlitev, so vabljene, da obiščejo poslovalnico Adecco Maribor. Za podjetja iz različnih dejavnosti Adecco H.R. d.o.o. išče strokovno usposobljene kadre vseh poklicev (od delavcev brez poklica do vodstvenega kadra). Kandidati se bodo lahko brezplačno vpisali v banko kadrov, s tem povečali možnost pridobitve zaposlitve, vprašali za nasvet pri iskanju prve zaposlitve, nove zaposlitve, začasnega dela ali se posvetovali o najprimernejšem načinu razvoja in usmerjanja svoje poklicne kariere.

Adecco H.R., kadrovsko svetovanje d.o.o. je vodilno svetovno podjetje za vodenje storitev s področja zaposlovanja in upravljanja človeških virov. Prisotno je v 60 državah po svetu (http://www.adecco.com/ , http://www.adecco.si/). Dobri dve leti posluje v Sloveniji, že nekaj mesecev pa aktivno deluje tudi v na območju Maribora. Poslovalnica Adecco H.R d.o.o., PE Maribor se nahaja na Meljski cesti 3 v Mariboru. Adecco H.R. d.o.o. ima svoje poslovne enote tudi v Celju, Novem mestu in v Ljubljani. Na podlagi sodelovanja s številnimi tujimi in slovenskimi podjetji ponujamo neaktivnim in aktivno delovnim ljudem dodatno možnost pridobitve delovnega mesta, ki je v skladu z njihovimi pričakovanji.

V letu 2001 je Adecco H.R. v Sloveniji omogočil redno zaposlitev 366-im ljudem. Ali povedano drugače, vsak dan v letu smo zaposlili enega človeka. Do 1.junija 2002 že več kot 250 ljudi. Samo v Mariboru smo v zadnjih dveh mesecih napotili na delo (v redno delovno razmerje) 29 ljudi. (konec)

Dodatne informacije:

na telefonu 02/23 80 730 ali na radeja.elgetz@adecco.si (Radeja Elgetz, svetovalka za kadre, odgovorna za odnose z mediji)

Vir: Adecco