Si ti naslednji
globalni CEO za en mesec?
Premoreš odločnost za sledenje zastavljenim ciljem? Če imaš pravi odnos do dela, imamo zate prave delovne izkušnje!
Dokaži svoj #CEOAttitude
Prijavi se

Uradni video CEO za en mesec:

Premoreš odločnost za sledenje zastavljenim ciljem?

Adecco CEO za en mesec 2019

Če bi rad-a na svoj življenjepis že takoj na začetku kariere dodal-a naziv »direktor-ica podjetja«, se prijavi na edinstveno enomesečno prakso pod mentorstvom direktorja Adecco Slovenija, Mira Smrekarja. Med prakso se lahko poteguješ za dodatno priložnost: za en mesec postati tudi CEO celotne Adecco Skupine, ob boku globalnega izvršnega direktorja, Alaina Dehaza.

PRIJAVI SE

Če imaš pravi odnos do dela, imamo zate prave delovne izkušnje!

Adecco CEO za en mesec 2019

Praksa ti lahko prinese delovne izkušnje, poznavanje poslovnega sveta in inspiracijo za nadaljnje karierne odločitve, pa tudi edinstveno izkušnjo, ki bo izpostavila tvoj življenjepis.

Izbor bo potekal v več kot 40 državah, kjer ima Adecco svoje poslovalnice. Po enomesečni praksi v juniju in juliju, se priložnosti za mlade direktorje nadaljujejo, saj komisija izbere 10 finalistov, ki skupaj preživijo »Bootcamp«. Izkušnja bo nadgrajena z mesečno prakso pri globalnem izvršnem direktorju Adecca. Izbrani globalni CEO bo poleg mednarodne izpostavljenosti in globalnega pogleda na poziciji prejel spodbudno plačilo, s katerim mu bo omogočena nadaljnja izobrazba in razvoj.

--> Prijave zbiramo do 16. aprila 2019

PRIJAVI SE

Kako bo potekal izbor?

Kandidati svojo prijavo oddajo na spletni strani https://www.ceofor1month.com/. Adecco Slovenija bo nato izmed izbranih kandidatov z dodatno selekcijo izbral enega, ki bo en mesec opravljal prakso v Adecco Slovenija.

Kdaj bo potekala praksa?

Izbrani kandidat bo delovno prakso opravljal predvidoma v juliju 2019

Mnenja zmagovalcev lanskih let

Rok Štemberger

CEO za en mesec 2018

»Ko začneš tako intenzivno izkušnjo, je to neke vrste pospeševalnik, saj se v kratkem času ogromno naučiš.«

Gašper Jordan

CEO za en mesec 2018

»Najbolj pomembno je, da posel opravljaš s strastjo, imaš visoko razvito čustveno inteligenco, si empatičen, ter dan za dnem garaš; le tako lahko dosežeš tisto, dar si si zadal.«

Ana Čuk

CEO za en mesec 2016

»Najbolj pozitivno je, da sem dobila vpogled v to, kako podjetje deluje, ker če ne bi dobila te prakse, bi to mogoče lahko razumela šele čez pet let, ko bi sama izkusila delo na različnih položajih. Tukaj sem v enem mesecu iz vseh vidikov – financ, marketinga, prodaje – dobila vpogled, kar bi drugje težko, vsaj ne tako celovito in hitro,«

Tim Lep

CEO za en mesec 2016

"V Sloveniji je za mlade vedno več priložnosti, predvsem na področju povezovanja podjetij s študenti in izobraževalnimi ustanovami. Veliko je tekmovanj v reševanju poslovnih izzivov, kjer podjetja predstavijo izzive, študentje pa lahko s svojo inovativnostjo doprinesejo k novim idejam in posledično rešitvam ali novim izdelkom podjetij. Zaradi neobremenjenosti in sposobnosti razmišljanja zunaj okvirov smo podjetjem ključni."

Nejc Svete

CEO za en mesec 2015

"Nemalokrat mladi pričakujemo, da bo zgolj izobrazba dovolj; da se nam bo z diplomo odprl nov svet. Realnost pa je taka, da nas mnogo pride na trg dela brez kakršnih koli konkretnih izkušenj. Ravno zato sem se z navdušenjem prijavil na delovno mesto CEO-ja za en mesec, saj je to ena izmed redkih priložnosti, kjer dobiš možnost takoj delati z vodstvenim kadrom na resničnih problemih, s katerimi se soočajo."

Oglejte si kakšna je bila izkušnja kandidatov in zmagovalca v lanskem CEO za en mesec.

Dokaži svoj #CEOAttitude
Prijavi se na letošnji izbor za CEO za en mesec.