S pravim odnosom
do pravih izkušenj!
Premoreš odločnost za sledenje zastavljenim ciljem? Če imaš pravi odnos do dela, imamo zate prave delovne izkušnje!
Dokaži svoj #CEOAttitude
Prijavi se
THANK YOU FOR SUBSCRIPTION
Our service is astonishingly thin and light.

Predvajaj video

Premoreš odločnost za sledenje zastavljenim ciljem?

Adecco CEO za en mesec 2017

Če bi rad-a na svoj življenjepis že takoj na začetku kariere dodal-a naziv »direktor-ica podjetja«, se prijavi na edinstveno enomesečno prakso pod mentorstvom direktorja Adecco Slovenija, Mira Smrekarja. Med prakso se lahko poteguješ za dodatno priložnost: za en mesec postati tudi CEO celotne Adecco Skupine, ob boku globalnega izvršnega direktorja, Alaina Dehaza.

PRIJAVI SE

Če imaš pravi odnos do dela, imamo zate prave delovne izkušnje!

Adecco CEO za en mesec 2017

Praksa ti lahko prinese delovne izkušnje, poznavanje poslovnega sveta in inspiracijo za nadaljnje karierne odločitve, pa tudi edinstveno izkušnjo, ki bo izpostavila tvoj življenjepis.

Izbor bo potekal v 49 državah, kjer ima Adecco svoje poslovalnice. Eden od 49-ih izbranih mladih CEO-jev, ki bo izkušnjo nadgradil z mesečno prakso pri globalnem izvršnem direktorju Adecca, pa bo dobil izkušnje tudi z mednarodno izpostavljenostjo in globalnim pregledom na poziciji, ki vključuje tudi spodbudno plačilo, s katerim si bo lahko omogočil nadaljnjo izobrazbo in razvoj.

--> Prijave zbiramo do 16. aprila 2017

PRIJAVI SE

Kako bo potekal izbor?

Kandidati svojo prijavo oddajo na spletni strani www.adeccowaytowork.com. Adecco Slovenija bo nato izmed izbranih kandidatov z dodatno selekcijo izbral enega, ki bo en mesec opravljal prakso v Adecco Slovenija.

Kdaj bo potekala praksa?

Izbrani kandidat bo delovno prakso opravljal predvidoma od 15. junija do 15. julija 2017

CEO za en mesec 2016

Lani sta kar 2 kandidata uspela prepričati našo izborno komisijo.

Ana Čuk

CEO za en mesec 2016, Adecco

»Najbolj pozitivno je, da sem dobila vpogled v to, kako podjetje deluje, ker če ne bi dobila te prakse, bi to mogoče lahko razumela šele čez pet let, ko bi sama izkusila delo na različnih položajih. Tukaj sem v enem mesecu iz vseh vidikov – financ, marketinga, prodaje – dobila vpogled, kar bi drugje težko, vsaj ne tako celovito in hitro,«

Tim Lep

CEO za en mesec 2016, McDonalds

"V Sloveniji je za mlade vedno več priložnosti, predvsem na področju povezovanja podjetij s študenti in izobraževalnimi ustanovami. Veliko je tekmovanj v reševanju poslovnih izzivov, kjer podjetja predstavijo izzive, študentje pa lahko s svojo inovativnostjo doprinesejo k novim idejam in posledično rešitvam ali novim izdelkom podjetij. Zaradi neobremenjenosti in sposobnosti razmišljanja zunaj okvirov smo podjetjem ključni.

Oglejte si, kakšna je bila izkušnja kandidatov in izbranih kandidatov v lanskem CEO za en mesec.

Dokaži svoj #CEOAttitude
Prijavi se na letošnji izbor za CEO za en mesec.